HTML

html

🕓 زمان مطالعه: 2 دقیقه

HTML

از قدیم تا امروز، تکنولوژی‌های مختلفی در جذاب کردن فرآیند طراحی وب تاثیرگذار بوده‌اند، اما اگر بگوییم تمام این تکنولوژی‌ها به HTML منتهی می‌شوند باور می‌کنید؟ در این مسیر همراه ما باشید تا کشف کنیم  چطور این همه سال در دنیای وب جایگاه خودش را حفظ کرده است؟برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه فرمایید.

html مخفف چیست؟

HTML مخفف Hyper Text Markup Language بوده و یک زبان برنامه نویسی نیست، بلکه یک زبان نشان‌گذاری است. آشنایی با این برنامه قدم گذاشتن در جای پای بزرگان وب و شروع ساخت سایت‌های شگفت‌انگیز است.

HTML

تاریخچه

برای اینکه بدانیم تاریخچه این زبان از کجا آمده باید سفر کوتاهی به سال 1991 داشته باشیم. زمانی که آقای Tim Berners-Lee کار خود را روی 18 Tag یا همان برچسب ساده شروع کرد و اولین نسخه ان را طراحی کرد. این برنامه روز به روز پیشرفت کرد و در هر نسخه امکانات بیشتری را در قالب تگ‌‌های کاربردیتر در اختیار طراحان قرار داد.اگر HTML را شبیه به یک ساختمان در حال ساخت در نظر بگیریم، مهندس عمران  که اسکلت آن را می‌سازد حکم کسی را دارد که ساختار اصلی صفحات وب را با HTML می‌سازد. همچنین مهندس معماری که وظیفه دارد ظاهر ساختمان را زیباتر کند مانند کسی است که به css می‌پردازد.

البته در دنیای وب معمولا وظیفه کدنویسی HTML و CSS به عهده یک نفر خواهد بود. فایل‌‌های HTML با پسوند .htm یا .html در سیستم ذخیره می‌شوند.

مزایا و معایب این زبان چیست؟

HTML در کنار css و js هسته اصلی وب را تشکیل می‌دهد و یک زبان بسیار مهم در دنیای وب حساب می‌شود. این زبان مزیت‌ها و محدودیت‌هایی هم دارد .برای دیدن این معایب و مزایا به اینجا مراجعه فرمایید.

مزایا

  • یادگیری آسان و لذت‌بخشصث
  • قابلیت اجرا در تمام مرورگرها
  • متن باز و رایگان بودن
  • ادغام آسان با زبان‌های سمت سرور مثل php
HTML

HTML

 

معایب 

 

  • استاتیک بودن و وابستگی به زبان‌های سمت سرور برای تعامل با کاربر
  • ضعف در پشتیبانی از مرورگرهای قدیمی
  • نیاز به طراحی جداگانه هر صفحه به دلیل نبود قواعد منطقی برنامه نویسی

 

Tag ها

HTML به کمک برچسب‌‌ها (برچسب ها) عناصر مختلف را کنار هم می‌چیند و هر کاربر با توجه به نیاز خود از آن‌ها استفاده می‌کند. شاید بپرسید تگ چیست؟ تگ‌ها عناصری هستند که وظایف گوناگونی دارند و با فراخوانی هر کدام کارشان شروع شده و با بستن تگ کارشان تمام می‌شود. مثلا برای نوشتن پاراگراف‌ها در این زبان از تگ p استفاده می‌شود و زمانی که پاراگراف تمام شده، تگ هم بسته می‌شود. همچنین برای نشان دادن لینک‌ها از تگ a استفاده در صفحات وب استفاده می‌شود.برای دسترسی به تگ ها ایجا کلیک کنید.

افزودن نظر

فیلدهای ستاره دار الزامی می باشد.